Aquí us ofereixo un conjunt de publicacions editades i útils en l'aprenentatge continu que han de fer els Abellaires en el perfeccionament de la seva activitat apícola. Com sempre restem fidels a un dels valors bàsics del nostre Col·lectiu, el COOPERATIVISME. És per això que oferim el nostre espai web per a penjar-hi altres materials d'interès. Entre tots i totes farem un projecte més sostenible i ecològic.

Guia de mieles monoflorales ibéricas

Nuestro objetivo ha sido, y es, marcar los principales parámetros comerciales de identificación de las mieles monoflorales, o de vegetaciones, más frecuentes de nuestra península.

Accés

Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector apícola

Actualment la societat demanda cada cop més productes alimentosos de qualitat, és a dir, productes bons, saludables i segurs.

Accés

Manual para la gestión de la avispa asiática

Las especies exóticas invasoras (EEI) constituyen una de las principales causas de pérdida de biodiversidad en el mundo.

Accés

Propolis

El término propóleos se deriva del griego «pro» que significa defensa y «polis» que significa ciudad, es decir, «defensa de la ciudad de las abejas»

Accés

Guía técnica para la lucha y control de la varroasis

El objetivo de la presente Guía es proporcionar al apicultor y técnico apícola un documento práctico sobre la enfermedad y métodos sostenibles para su control

Accés

Guía de varroa de veto-pharma

Varroa destructor es un ácaro presente en la mayoría de la colmenas en todo el mundo. Representa una amenaza para la salud de las abejas actualmente.

Accés

Pla de control de la vespa asiàtica

L’elaboració d’aquest pla de control té com a objectiu servir de guia i establir els protocols per evitar, en la mesura que sigui possible, la proliferació de l’espècie.

Accés

títol

presentació de la publicació

Accés

títol

presentació de la publicació

Accés