Selecció de llibres d'Apicesteve

Benvinguts a la meva COL·LECCIÓ DE LLIBRES D'APICULTURA, una afició que ha m'ha permès recollir fins a més de 100 llibres d'apicultura, tot abarcant les diferents disciplines: biologia, anatomia, maneig, patologia, productes, ...

La vida de les abelles està plena de sorpreses, per la seva sofisticació i enginy, acompanyat de molts interrogants que queden per descobrir.

BIOLOGIA

Conèixer bé les abelles ens obliga a estudiar intensament tant la seva morfologia externa com l'anatomia interna dels seus sistemes i aparells.

ANATOMIA

Existeixen multitud de llibres amb bones fotografies i impressionants il·lustracions que són capaces de captivar intensament grans i petits.

INFANTIL

L'apicultura és una activitat ramadera que requereix d'una formació contínua, amb tècniques de maneig variades que són necessàries de conèixer.

MANEIG

Les abelles, com tots els éssers vius, tenen una salut en equilibri amb el seu entorn, i que pot trencar-se en qualsevol moment i esdevenir malaltia.

PATOLOGIA

És fàcil trobar novel·les on les abelles acaben sent les protagonistes d'històries increïbles que ens faran volar la nostra immaginació.

NOVEL·LA

L'activitat de les abelles ens proporciona tot un conjunt de productes naturals d'altíssima qualitat, tan pel que va al seu valor nutricional i biològic.

PRODUCTES

L'entomologia és la ciència que estudia els insectes, un món fascinant i majestuós, amb infinitat de noves espècies que et deixaran amb la boca oberta.

INSECTES

L'estudi de les abelles et condueix, en molts casos, a cercar informacions en d'altres llibres lligats a la biologia d'aquests petits insectes.

CIÈNCIA